Name Music

Name Music is a genre neutral label which only requirement is quality.

Customer service:
support@tigernet.no

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty
Powered by Tigernet

Blomst IL

NAME MUSIC & PUBLISHING Mar 08th 2019
Vinyl
249 NOK
Buy

BLOMST slipper sitt andre album “Blomst IL” på selveste kvinnedagen 8.mars 2019 via Name Music!

«Blomst IL» er en rett-fra-levra statusoppdatering fra midten av 20-åra som flere vil kjenne seg igjen i. Låtene er levert med en stor dose garasjepunk-energi og dønn ærlige tekster på norsk, fremført av et band som «griper tak i deg fra første riff» og med «en av Norges beste rockevokalister» bak mikrofonen. Med andre ord: fremtiden av norsk rock er i de beste hender med band som Blomst.

Velkommen til «Blomst IL», garagepunkbandet Blomst sitt nye album. I Blomst IL stilles ingen krav til talent, da sporten er selve livet og ingen er helt klar over hva som er reglene. Vi vet ikke hvordan, men med en god lagånd har vi tro på seier. Det oppfordres til offensivt spill mot normer og regler som forsøker å holde oss tilbake. Vi har hatt en dårlig sesong, men sammen er vi sterke. Det er på tide å reise seg fra benken, bli med på laget, og vinn ditt livs største kamp!

Trondheimsbandet, som ble Osloband, leverer en ekte statusoppdatering fra midten av 20-årene. Tekstene tar tak i temaer som kroppspress, kjærlighet, flinke piker og sorg. Ida Dorthea Horpestad, og resten av Blomst byr på et unikt og ærlig innblikk i hva som foregår bak smilet til en ung voksen.

«Teppet falt da jeg traff midten av 20-åra. Det er så mye penger og makt å hente på å overbevise andre om at de ikke er nok. Det provoserer meg sterkt. Vi skjuler oss bak et glansbilde av et plaster. Her er det bare å rive av, og la det stå til».- Ida Dorthea Horpestad

Albumet er spilt inn i Taakeheimen studio i Oslo, med Morten Øby.

BLOMST er:

Ida Dorthea Horpestad, Lasse Febakke, Christopher Robin Omdahl, Teodor Andersen

Tracklist:

Side

A

Mine hender brenner

Penger i madrassen

De retusjerte

Oss som bare drar

Noe å tro på

Side B

Vi vet ikke

Boom boom

Dø manns kyss

Bare ha

Verste venner